• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

The Adventure Plan: Apuseni

Plec in concediu.

Evenimentele din ultimele doua zile si deciziile luate m-au facut sa imi regasesc entuziasmul pentru urmatoarele doua saptamani desi ceea ce voi face e foarte diferit de planurile initiale.

Cu putin noroc o sa petrec 80% din concediu prin munti.

Intai, de maine, o tura de incalzire pana in Piatra Mare, ramas peste noapte pe varf, cu cortul, pentru a vedea de mai aproape eclipsa partiala de luna, apoi Breaza unde trebuie sa testam viteza leaganului cel mare si inca o tura de o zi prin imprejurimi cat sa ne intoarcem cel tarziu marti in Bucuresti.

Pana miercuri seara trebuie sa imi iau bocanci de vara (ceilalti sunt cam grei pentru 7 zile pe munte), pelerina de ploaie, izopren si fiindca suntem seniorii de varsta ai expeditiei, eu si Ioan trebuie sa cumparam mancarea si sa facem distributia ei in rucsaci.

Dar sa va spun mai multe despre “the adventure Charlieee”

Componenta: Eu, Ioan, Maria, Irina, Darmina si, probabil Lavinia, daca ne va gasi prin munti.

Destinatia: Muntii Apuseni, Bihor Vladeasa

 

Varfuri de atins: Muntele Mare, Bihor (Cucurbata Mare), Buteasa si Vladeasa. De vazut toate pesterile, avenele, cheile dintre aceste patru puncte (da, si Scarisoara, si pestera Ursilor dar sa nu uitam de Lumea Pierduta, de pestera Ferice si alte nume de poveste);

Un alt obiectiv, foarte usor de atins va fi acela de a ma intoarce cu 5 Gb de poze.

Plecam pe 20 si desi ne-am stabilit traseele pentru 6-7 zile ne vom lasa ghidati de inspiratia de moment asa ca cine stie pe unde altundeva vom mai ajunge.

E o aventura “in familie” cum spune Ioan si abia astept sa raman fara baterie la telefon dupa primele zile si sa uit ce zi a saptamanii e, sa stam noaptea afara in sacii de dormit si sa numaram stele, sa cantam tare si fals ca sa speriem ursii, sa bem ceai facut la foc de tabara, red bull la plic si sa mancam multa ciocolata pe motiv ca ne da energie.

Povestirea pe larg, la intoarcere, odata cu albumele de poze, deocamdata ma lupt cu harti si liste de lucruri de luat cu noi, like:  first aid kit, frontala (chestiile pe care le uit de obicei).

To be continued…

Advertisements

One Response

  1. Drum bun! Trebuie sa ne intalnim in toamna la depanat povesti. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: