• Best Of:

 • Advertisements

Eruptia vulcanului din Islanda

Efectele pozitive ale mediatizarii:
 
A fost nevoie de o eruptie spectaculoasa care a cauzat anularea zborurilor pe doua din cele mai aglomerate aeroporturi din lume ca Vulcanul Eyjafjallajokull sa primeasca in final un nume decent, pronuntabil de catre reporterii nenumaratelor canale de stiri din lumea larga.
A fost inaintat un memoriu autoritatilor islandeze care au aprobat schimbarea numelui vulcanului din Eyj- whatever– kull in Eyj.
Nu se stie inca daca solutia redenumirii vulcanului a fost una temporara sau definitiva.
 
Iata inca o dovada a binecunoscutului fapt, observat pentru prima data in show-bizz-ul romanesc, si anume ca publicitatea, fie ea si negativa, este mai buna decat anonimatul.
Mai multe detalii precum si lista zborurilor din Romania anulate gasiti AICI
Advertisements

7 Responses

 1. Noa, mare minute. O prietena trebuia sa vina la nunta sor-sii si i s-a anulat zborul. Asta este. Mother Nature owns you all.

  Nu vad de ce ar trebui sa schimbe Islandezii numele vulcanului – ca sa-l poata pronunta toti jurnalistii ametiti. E mai interesant cu numele neschimbat, mai radem si noi putin de niste gafe.

  Like

  • Da, si DefytheWind trebuia sa se intoarca azi din Viena dar s-a anulat zborul si nu sunt sigura ca va putea veni nici maine.
   Azi m-am gandit toata ziua ca ar fi trebuit sa merg cu ea si am regretat ca am pierdut ocazia. Sa raman stuck in Viena cateva zile in plus cu cea mai buna prietena si aparatul foto ar fi fost inca unul din efectele pozitive ale eruptiei.

   Like

   • Mda, asta este. Data viitoare sa te duci, cine stie, pe cand vii are loc un cutremur si scapi ca si un prieten de-al meu ce era la WC exact cand a explodad soba din crasma, situata fix lanag masa lui :).

    Like

    • Sa stii ca intamplarea asta m-a convins ca e cazul sa fac mereu ce imi propun fiindca primul impuls e cel mai bun, desi asta ar fi insemnat ca acum, in loc sa iti raspund, eram in trenul de la Viena la Bucuresti care are deja doua ore intarziere si care arata ca un personal.
     As fi fost insa cu cea mai buna prietena si nu m-as mai fi simtit vinovata ca am lasat-o singura intr-o asa aventura( punctul meu de vedere) / semi drama (punctul ei de vedere).

     Like

 2. Era si zborul meu pe lista aceea. Acum, dupa ce am ajuns acasa, nu mai e… 😐

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: