• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

If you’re dreaming are you dreaming of me? Ep. 19

O zi proasta. Destul de prosta incat sa scriu si sa sterg, sa scriu si sa sterg, niciodata acelasi gand. Poate gandul asta scapa si ajunge cerneala virtuala, si ajunge inca o scuza care nu intereseaza pe nimeni, inca un motiv, inca un termen impins catre un alt dead-line.
Dead. Line. Le cer mereu la birou dar fug cat pot de ele acasa. Ma sperie ideea mortii, a ruperii de ceva ce mi-a devenit familiar chiar daca s-a transformat de multa vreme in corvoada, in obligatie.
Nu vreau sa fac asta. Nu vreau si o spun cu teama desi tot eu mi-am scris in palma, sa nu uit niciodata, ca trebuie, TREBUIE sa fac doar ceea ce vreau fiindca nu am timp de mai mult.
Traiesc de parca as muri maine desi poate ca o sa traiesc 90 de ani si o sa ajung o batrana rea si o sa locuiesc pe un vapor de croaziera scriind pe blog despre “vremea mea”.
Nu vreau asta. Imi vreau normalitatea inventata, vreau sa fac abstractie de adevarul pe care m-am luptat sa il aflu. Nu am avut grija si mi-am dorit sa inteleg dar nu pot sa traiesc in adevarul asta si ezit, si ma razgandesc, si am mereu bagajul facut, doar doar voi avea curajul de a fugi dar nu am unde si raman, si spun lucruri pe care ar trebui sa le simt, si fac tot ce ar trebui si uneori, mult prea rar, ma entuziasmez sau ma bucur de rarele secunde neatinse de “celalalt adevar”.
Poate un cuvant sa distruga totul? Daca da, am fost azi atat de aproape sa il rostesc nu fiindca ar fi fost adevarat sau povara prea mare ci pur si simplu de oboseala si stres, de neputinta de a iesi o secunda din cubul asta blestemat de sticla albastra, inca o minciuna promovand o libertate inchipuita.
 
There’s something  that I can’t quite explain, I’m so in love with you, you’ll never take that away…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: