• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Ep 20

“Too much to say, not enough time…
Sau poate ca sunt de spus doar lucruri pe care trebuie sa le formulez cu atentie, cu teama de urmari si interpretari.
Poate ca motivul adevarat are de-a face cu oboseala si cu haosul ridicat la rang de lifestyle, nu cu decizia de a proceda corect fata de toata lumea sau macar de a salva aparentele.
Am vrut sa iti sa iti povestesc despre plimbarea de 20 de kilometri din weekend, de vremea perfecta si de peisajele inundate de verde crud si copaci infloriti. Ar fi trebuit sa iti povestesc mai apoi despre tristete si lucruri mult prea banale cum ar  fi cautarea unei fuste intr-un magazin aglomerat, despre prea multa inghetata, o carte fascinanta de care nu am timp, alte carti mangaiate cu privirea doar, din lipsa de timp, energie sau liniste.
Sa nu razi, am ajuns sa dorm cu cartile langa cap, de parca m-as astepta sa imi rasara, a doua zi dimineata, direct in minte dupa ce mi s-au strecurat pe sub gene sau prin ureche in timpul somnului.
Mi-e pofta sa desenez, am blocul de desen cumparat din decembrie 2008 si in afara de prima pagina mazgalita in tren, tot atunci, si el ma asteapta sa il umplu cu desene stangace.
Despre calatorii ce sa iti mai scriu? Fac bagaje pentru vacante in care nu vreau sa plec, nu imi pot lua concediu pentru calatoriile in care mi-as dori sa merg si visez la nori vulcanici care sa ma tina departe de tot ce nu mai pot intelege, accepta, suporta, in cubul albastru in care “lucrez” in cubul alb, plin cu obiecte etichetate, in care merg sa dorm, de cele mai multe ori.
Sifonier, pat, baie, bucatarie, bine ca macar acasa totul e atent etichetat si nu ma pot rataci pe holul cu prea multe oglinzi.
Frigider. Frigider (gol) am adaugat in paranteza. Pat (de schimbat lenjeria). Ceas (prea mic, nu incape destul timp in el).
Ceasul arata cu doua ore mai mult. Ma trezesc noaptea, ma sprijin in cot, mut acvariul o idee mai la dreapta si privesc la ceas. Scad doua ore din cat arata ceasul si numar cate ore mai am de dormit. Adorm la loc.
Acum ceva timp ceasul arata cu trei ore mai mult dar s-a schimbat ora, semn ca timpul, usor usor, le rezolva pe toate.
Cu celelalte ore in plus deocamdata nu am ce face. Astept.
Poate ca intr-o zi imi voi gasi locul si rostul undeva unde ceasul va arata corect ora.”
Advertisements

2 Responses

  1. Frigiderul e gol pentru ca am stat eu o saptamana si l-am curatat. 😛

    Like

  2. If you work for a living don’t kill yourself working.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: