• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

What if

Am deschis un google de dimineata si am tastat ” job offers in new zeeland”. Am ajuns pe un site atractiv dar cu relativ putine oferte de joburi pe domeniile car m-ar interesa, adica IT sau teaching. Erau joburi de Business Analyst la HP si multe joburi de primary school teacher.
Cred ca daca ar fi sa o iau de la zero, la capatul lumii, as alege a doua varianta, tocmai fiindca aici am ales sa fug de invatamant si bine am facut dar acolo, departe departe departe, as putea sa ma impac cu ideea unei vieti linistite cu mult timp liber pentru lucrurile cu adevarat importante.
Ca sa aplic trebuie sa hotarasc in ce parte a tarii as vrea sa locuiesc si sa imi fac un short term plan. Cred ca voi incepe prin a deschide harta si a pune degetul pe ea spunand: vreau sa locuiesc aici.
Bineninteles ca va fi undeva aproape de munte.
 
Ah, am uitat sa va spun ca nu am nici un motiv sa plec, nici din cele personale, nici profesonale, nici politice dar am inceput sa ma gandesc tot mai mult la cum ar fi.
Cred ca mi-am dorit dintotdeauna sa plec departe departe si sa nu ma mai intorc dar era o dorinta din genul celor irealizabile, cum isi doresc cei mici sa fie spiderman dar stiu ca nu este posibil.
Doar ca eu stiu acum ca se poate si astept doar sa imi doresc suficient de tare cat sa fac primul pas.
Advertisements

7 Responses

  1. Am auzit ca se traieste bine pe acolo…Dar cam departe, vrei sa calatoresc o saptamana pana la tine??

    Like

  2. Domne, ia stai tu putin asa, cine era Supertramp-ul aici? :-w eu plec primul! Adica daca e sa plece cineva, eu mi-am castigat acest drept! Nu stiu exact cum, dar… macar din respect pentru ca sunt mai in varsta decat tine, si tot imi cedezi locul in avion :))

    Dar eu cred ca as pleca in Rusia, macar o vreme…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: