• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Scrisoare de dragoste, blogului

 

Dragul meu blog, oamenii spun ca sunt obsedata de tine. Ca iti dedic prea mult timp, ca iti destainui prea multe lucruri, ca un am secrete fata de tine, ca te iubesc, poate, mai mult decat imi iubesc prietenii bipezi sau patrupezi care fata de tine sunt vii, si reali..

Probabil ca au dreptate. De iubit stiu ca te iubesc, nici ca s-ar putea altfel dupa cate ai facut pentru mine sau am facut eu pentru mine cu ajutorul tau. Tie ti-am spus tot, chiar daca uneori am facut risipa de cuvinte, chiar daca uneori am fost cripitica sau te-am bombardat cu imagini, cantece sau citate din care trebuia sa intelegi ce se intampla cu mine.

Te-am inventat intr-un moment al vietii in care nu gaseam alta iesire si ai fost emo cu mine si ai spus oricui avea chef sa citeasca ceea ce eu nu puteam exprima altfel.

Am trecut peste moment cu tine si am mers mai departe si data viitoare ne-am poticnit tot impreuna si am trecut prin atatea schimbari la care ai fost martor si m-am mutat de colo colo si doar pe tine te-am pastrat. Am crezut ca te-am pierdut cand a murit 360° dar nu am putut sa te transform in amintire si te-am reinviat aici si m-am reinventat odata cu tine si doar despre prietenia ta pot spune ca mi-a fost mereu aproape fiindca adevarul trist e ca doar pe tine nu te-am indepartat nici macar atunci cand fugeam de lumea intreaga.

Si tu ma certi dar stiu ca spre deosebire de ceilalti tu ma vei ierta mereu, ca ma vei accepta chiar si cand nu ma vei intelege ca imi vei fi mereu aproape orice prostie as avea eu de impartasit cu tine si indirect cu lumea.

Esti sursa multor intamplari frumoase si esti raza mea de soare in multe zile triste. Esti printre primii prieteni cu care imi impart bucuriile si mi-esti drag orice ar comenta unii sau altii ca esti doar o gramada de biti dintr-un colt obscur de internet.

 « Entry drept raspuns la ce s-a intamplat aseara.»

Advertisements

7 Responses

 1. Cine s-a luat de blogul tau frumos pe care il iubesc?

  Like

 2. http://www.youtube.com/watch?v=StNLZuCT5hk Poate te mai inveseleste.

  Like

 3. Noaptea in care vanatorul a fost vanat. Noapte alba. Noapte de lectura cu sufletul la gura si cu pumnii stransi a neputinta. Noapte in care as fi repetat un gest vechi si as fi cautat in gunoi o tigara, daca as fi stiut ca e acolo.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: