• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Bookfrenzy de noiembrie + suplimentar

Va anunt cu mandrie ca am citit in doua seri ciudata intamplare cu un caine la miezul noptii a lui Haddon. Mai trebuie sa gasesc dispozitia necesara pentru a pune pe hartie impresiile. Pentru asta, ar trebui si sa ma hotarasc daca mi-a placut cartea sau nu, ca inca nu stiu prea bine.

Fiindca mi-am facut temele din timp si fiind un weekend consemnata la domiciliu am cautat ceva de citit si am gasit “Circul nostru va prezinta” de Lucian Dan Teodorovici,  eroul (autorul) altui Bookfrenzy de succes.

Am inceput sa citesc de cateva minute si mi-a placut inceputul, dar la pagina 22 nu a putut sa nu izbucnesc in ras si sa tot recitesc si sa rad urmatorul fragment:

“Imi doresc eu relatii cu femei, e drept. Ba chiar mi le doresc cu disperare. Dar o disperare calma, una care se desfasoara in limitele bunei-cuviinte.”

Partea cu disperarea calma, care poate ca voua nu vi se pare amuzanta, se leaga foarte bine de imaginea unui anumit Pustnic, care a fost unul dintre subiectele de discutie de saptamana asta.

Voi continua sa citesc si sa descopar personajul lui LDT si ma gandesc si sa dau o fuga pana la Gaudeamus, maine,  la 16:00, la standul Polirom, ca sa ii cer un autograf. Cred, si sper ca nu ma insel, ca e una din cartile care merita un autograf de la autor.

Advertisements

2 Responses

  1. Eu mai am putin din ea. Si nu imi place. Deloc.

    Like

  2. Eu caut urmatorul titlu, deja nu mai am rabdare. Era sa cumpar Zorba grecul in engleza in aeroportul din Atena, dar apoi m-am gandit la ambitia stupida de a-l citi in original. That would be quite something…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: