• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Cumpar kilometri

Am descoperit Mongolia.ro abia la sfarsitul peregrinarilor lui Mihai Barbu prin lumea larga, si am citit cu sufletul la gura ultimele scrisori traind impreuna cu el bucuria intoarcerii acasa, care pe mine ma incearca si dupa 10 zile de calatorie.

Cand blogosfera a inceput sa anunte ca in sfarsit, cartea a aparut, mi-am zis ca trebuie sa o am. Am pus mana pe telefon, am sunat un prieten care mi-a confirmat ca tocmai ajunsese in librarie cartea si am plasat o comanda.

Mi-am petrecut weekendul citind “Vand kilometri” si visand la Rusia si Mongolia, dar si traind alaturi de Mihai frica de politistii banditi, dorul de casa, frustrarea de a nu fi inteles, oboseala dar si incantarea in fata atator minunatii, de la peisaje, la oameni deosebiti.

Imi place cartea fiindca aventura lui Mihai trezeste iar in mine dorul de duca si ma face sa visez la o aventura proprie, cu siguranta mai pasnica, mai “de fete” si mai mult ca sigur nu singura, fiindca nu sunt nici pe departe atat de curajoasa.

Va recomand cartea atat pentru povesti cat si pentru imagini, desi cred ca o hartie mai buna ar fi pus mai bine in valoare fotografiile lui Mihai si,  mai ales, profilul sportiv si extrem de fotogenic al lui Doyle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: