• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

What am I supposed to do?

Stiti bancul ala cu Ion care se duce la preot sa se spovedeasca si pre(o)tul ii spune: “Nu-i nevoie sa te spovedesti, ti-am citit blogul”?

Ei bine, acum sigur il stiti. Mi l-am amintit cand am vazut ca am primit friend invite pe Facebook de la “Parohia Sf Ecaterina din Craiova”.

Oh da, God’s people work on facebook too. Ma gandeam ca e o metoda eficienta de a-ti anunta enoriasii ca vii cu botezul, ca sa faca si ei putina ordine, sa stranga patul, sa schimbe niste bani, una alta.

Pui in agenda un event pentru slujba de Craciun, la birthday pui ziua hramului bisericii si tot asa..

Pe de alta parte,  eu cum sa procedez cu invitatia parohiei Sf Ecaterina?  Sa declin invitatia pe motiv ca nu-i cunosc nici macar un enorias si nici nu am fost colegi de scoala?

Oare e frumos sa refuzi asa, o multime de oameni si in definitiv institutia bisericii, mai ales in postul Craciunului?

P.S Gelu, nu ma certa ca am cont de facebook, mi-e rusine si asa, oricum. 🙂

Advertisements

6 Responses

 1. Si se asteapta sa te duci in Craiova pentru liturghia de duminica?

  Like

 2. PFfffiuuu …

  Parea interesant … dar … m-a lovit : ” preot sa se spovedeasca si “”pretul”” ii spune” … si am renuntat …

  Urat …

  Like

  • Observ ca wordpress-ul v-a intuit incrancenarea si v-a surprins corect in imaginea alaturata comentariului. Da, aveti dreptate, ar trebui sa pun undeva un mesaj mare pe care scrie ca obisnuiesc sa mananc litere si oricat m-as stradui, uit mereu sa pun virgule acolo unde ar trebui.
   Multumesc pentru feedback-ul negativ, asa cum am mai afirmat pe aici, mai bine sa imi atrageti atentia ca fac greseli decat sa nu aveti nimic de spus.
   Trebuie, totusi, sa imi exprim si eu dezacordul in ceea ce priveste mesajul dumneavoastra, redactat sub umbrela extrem de confortabila a anonimatului. Pe langa faptul ca emana atata superioritate ca am facut doi pasi in spate cand l-am citit, este plin si de atatea puncte puncte care par sa releve tot atatea injuraturi incat nu pot sa nu trag concluzia ca mesajul este unul personal si ca la baza lui stau niste sentimente foarte puternice.

   Pe de alta parte, spuneti « m-a lovit » si enumerati cateva exprimari nefericite si greseli de redactare. Ele, exprimarile, “v-a lovit”?
   Aici am elaborat doua ipoteze:
   1. Fie ati vrut sa strecurati o lovitura sub centura sugerand ca intru in categoria persoanelor care fac dezacorduri grave, lucru complet neadevarat.
   2. Fie habar nu aveti de limba romana dar va erijati in mare specialist doar ca sa va capatati doza zilnica de superioritate complet nejustificata.

   Fiindca v-ati exprimat atat de plastic parerea si m-ati distrus complet cu sentinta: ”Urat…” imi rezerv si eu dreptul de a face o presupunere in ceea ce va priveste.
   As paria sa sunteti in topul comentatorilor pe forumuri si la ziarele online, aveti acelasi vocabular si aceeasi pornire incontrolabila de a jigni si ponegri orice, sub pretextul liberei exprimari.

   Ca sa fie clar, nu m-a deranjat faptul ca m-ati corectat ci m-a deranjat modul in care v-ati exprimat dezacordul.

   Va multumesc pentru lectia de limba romana, nesolicitata, si va recomand sa va limitati la a posta comentarii pe forumurile si ziarele cu care va ocupati de obicei, acest blog nu a fost creat pentru a va starni dvs interesul sau aprecierea.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: