• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

2010, nu iti voi simti lipsa

Incep sa cred ca rezolutiile de an nou sunt o mare prostie si nici de retrospective nu stiu ce sa spun.

Nu am reusit mare lucru din ce mi-am propus. Desi am realizat multe alte lucruri, poate mai importante, ramane pe usa lista aia cu chestii banale pe care nu am putut sa le respect. Ramane si senzatia ca am fost convinsa ca sunt alte lucruri mai importante decat cele pe care mi le propusesem, si nu a fost un lucru tocmai corect.

Poate ca ar trebui sa fac mai multe lucruri on my own, sa nu renunt la ele doar fiindca nu am sustinere sau parteneri, de la calatorie la orice mi-ar mai tuna mie sa fac. Vivian Maier calatorea singura prin lume in anii 50 si eu ezit sa plec singura undeva cand nu vrea nimeni sa ma insoteasca. Nu ca m-as asemana cumva cu VM dar asa, ca idee…

In anul care vine, vreau sa fiu egoista, sa fac ce vreau eu, sa nu mai fiu convinsa ca imi doresc altceva.

Anul care vine vreau sa fiu independenta si libera, vreau sa fiu fericita si vreau sa nu petrec nici un weekend acasa si sa ma gaseasca in fiecare seara, ora de culcare, cu o carte in mana.

Vreau ca anul viitor sa fie cel mai plin, frumos si bun de pana acum si voi face tot ce e posibil sa ma asigur ca va fi asa.

Advertisements

3 Responses

 1. Mda, îs cam stupide rezoluţiile. Eu anul trecut mi-am propus doar să merg la control la stomatolog. Am ajuns prin iunie.

  Anul ăsta nu ştiu ce să-mi propun. Mă mai gândesc.

  Like

 2. De Craciun chiar ma uitam pe lista aia de pe usa ta si imi venea sa mai adaug si eu cateva liniute… :)) Dar deja facusem asta pe lista ta de cumparaturi, n-ar mai fi fost original.

  Mie nu imi place ideea de dependenta – de tigari, de alcool, de oameni… Cred ca daca ajungi sa-ti dai seama ca poti si fara ele si ti-ar fi poate chiar mai bine uneori, ai face mai multe si ai ajunge mai departe.

  Like

  • De Craciun imi mancai bomboanele cu (foarte mult) lichior, printre altele…
   Singura dependenta pe care as fi putut sa o dezvolt ar fi fost cea pentru respectivele bomboane insa, din fericire, m-ai salvat si de ea. 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: