• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Album de an nou

Stiu ca se poarta destinatiile de Revelion indepartate si lumea buna a blogosferei, si nu numai, si-a petrecut vacanta in locuri mult mai exotice dar anul nou, pentru mine, a inceput aici si asa, cu aparatul foto in mana si alaturi de oamenii cu care as vrea sa imi petrec tot anul.

Sper sa va placa albumul, este darul meu pentru rabdarea de a ma urmari si de a-mi scuza literele mancate, virgulele uitate si mai ales, subiectele neinteresante.

Advertisements

6 Responses

 1. Şi noi am fost la munte – pe Pietrele Mărunte.

  Like

  • Unde sunt pietrele astea?

   Like

   • 60 km de Cluj. Aproape de Băişoara, chiar lângă Muntele Mare. Am fost în excursie acolo, că e un vârf de munte [deşi arată mai degrabă deal] pe care bate vântul năpraznic. Dar se văd Orientalii şi Meridionalii iarna când e scăzută temperatura şi-i curată atmosfera. Se face o pârtie în apropiere şi nu ştiu câtă vreme va mai ramâne aşa. Deja au început să se construiască cabane.

    Like

    • Inseamna ca e pe unde am fi trebuit sa urcam noi pe Muntele Mare daca alegeam sa urcam de traseu, in 2009. Cred ca era grozav pe acolo, intr-un an trebuie neaparat sa imi fac timp sa vad Apusenii si iarna.

     Like

    • E ceva bază militară pe muntele Mare. Şi un observator astronomic. Sau un radar. Naiba ştie. Uneori îs isterici, alteori n-au nicio treabă.

     Faă-ţi timp. Poate vin şi eu cu tine. În Vlădeasa e fain iar. Îs un fel de dealuri mai înalte, nu e pericol de avalanşă decât în câteva locuri arhicunoscute.

     Like

 2. Stiu de baza militara. Am gasit-o si noi, fara ea nici nu am fi realizat ca am ajuns pe varful Muntele Mare care seamana cu un delusor lin. Au fost de treaba oamenii de la unitate, au iesit la poarta si am schimbat impresii dar cred ca s-au purtat frumos si fiindca eram 4 fete si un baiat si nu paream un grup amenintator.

  Poate pe la sfarsitul anului, in cealalta iarna, sa reusesc sa ajung in Apuseni, fiindca pana atunci nu o sa am timp..

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: