• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Photo of the week – 7

Advertisements

5 Responses

 1. Nice photo! A bit scary. Eu nu merg niciodata cu voi la munte.

  Like

  • E bine daca e scary, inseamna ca am capturat exact conditiile meteo extreme. A fost o aventura grozava, si tura nu a fost una dificila. Ei, poate ca o sa mergi candva cu noi sa vezi ca nu e chiar atat de rau.

   Like

 2. Cam aşa era când am fost noi pe Pietrele Mărunte anul trecut. Doar că nu ningea. Mi-a îngheţat apa pe pereţii sticlei şi când beai din ea venea cu bucaţi de gheaţă desprinse. Ne-am întors pe ceva drum dezafectat pe care erau doar urme de animale, inclusiv ceva lupi. Tură destul de lejeră.

  Like

 3. Ai decupat-o foarte bine, incadrarea mi se pare superba! Contribuie mult la crearea atmosferei. De fapt ea era deja creata, astepta sa fie surprinsa. Si eu am avut un avantaj in a face poze pentru ca stateam uneori in fata, dar si spatele e bun pentru asta! 😀 Singurul dezavantaj e ca nu ne-am prea fotografiat reciproc :))

  Like

  • Multumesc Ioan, e si preferata mea. Crop i-am facut doar ca sa renunt la o parte din cerul gri, care nu mai avea nimic de oferit, in rest, asa am vazut-o si asa am surprins-o. Degeaba te vaiti, eu te-am fotografiat pe tine de cateva ori, tu pe mine, nu prea 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: