• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Tiny retrospective

Un weekend agitat, punctat cu mult albastru in nuanta mea preferata si cu putinele flori cu care se mandreste Gradina Botanica Bucuresti.

 

 

*

*

 

*

*

A fost frumos, desi haotic si cauzator de dureri de picioare, weekendul meu pasnic, in Bucurestiul infrumusetat de o prea capricioasa primavara.

Albumul complet se gaseste AICI

Advertisements

3 Responses

 1. Ce frumos! 🙂 Am fost anul trecut prin Gradina Botanica si mi-au placut tare broscutele testoase pe care le-am “prins” in lac si pestii aceia portocalii ciudatei… era sfarsit de mai si trandafirii erau infloriti, parea foarte colorata gradina in acea zona (http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=2AYsWzFi4ZsmOg) :).

  Like

  • Am fost cateva flori si locuri dragute, vremea era si ea buna si ratustele prietenoase. Am fost, totusi, dezamagita putin de gradina botanica. Ma steptam sa gasesc mult mai multe flori si verdeata. O comparam cu cea de la Iasi, care este splendida in orice anotimp, mult mai mare si mai bogata in specii interesante. Am vazut si Cismigiul in treacat si cred ca e mult mai frumos in perioada asta a anului.

   Like

   • Asa este, si mie mi s-a parut ca lipseau multe din Gradina Botanica. In afara de sera cu cu cactusi (care era oricum inchisa cand am ajuns eu :D) si gradina de trandafiri, nu am retinut prea multe… mi-a placut pentru ca simteam nevoia de o evadare in natura si atunci a fost cea mai la indemana :D.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: