• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Soare cat incape-n suflet

O duminica frumoasa, cu mult soare si culoare, cat sa compenseze pentru albul imaculat al iernii lungi si griul cerului de pana acum.

Am petrecut o parte din zi la Muzeul Satului unde am descoperit cu surpindere un targ de Florii frumos, cu vanzatori simpatici si comunicativi.

Sa fac sute de fotografii fara ca nimeni sa ma certe sau sa imi interzica sa ii fotografiez creatiile e ceva ce nu credeam posibil, cel putin nu pe meleagurile noastre.

Am profitat din plin de ocazie si am cules cu ajutorul obiectivului sute de forme si culori, care de care mai vesele.

Surprinzatoare lipsa kitschoseniilor care par sa fi impanzit tarabele din restul orasului si pana si holurile mall-urilor. Aici, majoritatea produselor erau de calitate, chiar daca aceasta  le facea sa atinga preturi foarte piperate.

Daca nu v-am convins, va las cu linkul catre albumul dedicat zilei de Florii si imaginilor mele preferate + o fotografie a celei mai bune ( aka gustoase) si simpatice oite de turta dulce din lume.

Click aici pentru albumul complet.

Advertisements

2 Responses

    • Am vazut chiar duminica ce zice ora si m-am gandit sa comentez in paralel cu ce a spus ea, dar aveam interpretari mult prea diferite. Eu nu am vazut nimic din ce a descris ea asa ca am crezut ca poate a fost la alt targ decat mine. Diferenta atat de evidenta m-a facut sa vreau sa scriu despre cat de mult influenteaza starea de spirit si abordarea pana si o chestie banala ca o plimbare la Muzeul Satului intr-o duminica insorita.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: