• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Nota informativa

 

Draga cautator anonim de “darkcaluds”, tin sa te anunt pe aceasta cale, cat de cat oficiala, ca mi se spune: DarkClauds de la DarkClau(dia)S, clauds fiind si un fel de “clouds”, adica un fel de pun* destul de neinspirat cu care imi semnam lucrarile la informatica in liceu.

Avand in vedere ca ajungi la blogul meu cu cate doua, trei cautari o data la cateva zile aproape ca te-as incadra la categoria cititori fideli daca nu te-ai incapatana sa imi pocesti “numele de scena”.

Te rog prin aceasta nota sa iei la cunostinta mica mea nemultumire si sa iei masuri pe viitor.

Iti multumesc anticipat.

Cu drag,

DarkClauds

*A pun is defined by Webster as “the humorous use of a word, or of words which are formed or sounded alike but have different meanings, in such a way as to play on two or more of the possible applications; a play on words.”

Advertisements

6 Responses

 1. Nu conteaza, important e ca ajunge. Google stie sa-l trimita.

  Like

 2. Esti cam pretentioasa, nu crezi?

  Like

 3. Ca schimb de experienta cu tenta de amuzament: cele mai cautate cuvinte datorita carora se ajunge la blogul meu sunt “iarba” si “descantec de dragoste”. Imi imaginez dezamagirea care urmeaza dupa.

  Like

 4. si mie mi se mai poceste numele in cautari, dar nu ma supar, ca na, tot e bine ca stie omu ceva de mine ca sa ma caute 😀

  La mine oricum cele mai multe cautari pe google care duc la blogul meu sunt pentru ”ioan stoenica” – ar trebui sa fiu mandru chiar daca mai sunt si unii care cauta ”ion stoenica” sau ”ioan stoienica” :))

  Like

 5. Doi termeni sunt off the graph, poti sa ii incadrezi la erori de cautare. Al meu il gaseste lumea dupa null, spirtiera, badog (= cutie din aluminiu pentru bere, suc, etc.) iar la cuvinte cheie sunt tot felul de cuvinte de legatura. I know, sort of stupid. Desi mi se cam rupe.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: