• Best Of:

 • Advertisements

Arta

Fiindca s-a votat ca avem de-a face cu arta…voila:

*

*

*

Advertisements

10 Responses

 1. Ala care da sut marului in loc sa zica multumesc mi-a amintit de alta faza tare: la o manastire de nu mai stiu unde era pictata pe exteriorul bisericii o scena biblica – aceea cu Iuda care il trada pe Iisus parca. Si nu mai stiu care pe care, dar ori Iisus il calca pe Iuda pe picior ori invers. Probabil calculasera gresit spatiul si cele doua picioare s-au suprapus, astfel incat parea ca se calca pe picioare :))

  Oh well. Despre statuile astea nu pot sa-mi dau cu parerea, ca nu stiu io d-astea, cu arta si frumos si nu stiu ce. Si parca nici metalele nu prea-mi plac.

  Like

  • Metalele pot fi foarte frumoase, si nu ma refer la cele pretioase doar ca eu cred ca trebuie sa fie mai cizelate decat exemplul de mai sus.

   Like

 2. Seamana cu Birlic personajul din prima imagine :D. Sunt cam ciudi pt gustul meu dar tot mi-ai starnit curiozitatea sa le vad indeaproape.

  Like

 3. Una de ansamblu n-ai? Numai detalii?

  Like

  • Nope, era prea haotica sa incerc sa o prind in intregime si in plus intregul sistem de sustinere al ansamblului o incadreaza destul de urat. O sa ii fac un prim plan cand o sa mai ajung prin centru.

   Like

 4. Sinistrosenie.

  Like

 5. Asa in poze, la prima vedere par faine statuile: e ceva nou, si m-i se pare interesant cum in pofida aspectul nefinisat, arata trasaturi detaliate (asemanator cu: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Claude_Monet_005.jpg ). Daca vezi tot statui clasice te plictisesti de ele.

  Dupa un timp insa incep sa para niste cersetori leprosi dezgustatori.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: