• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Sunt o dezertoare

  E prima data cand am o saptamana atat de solicitanta la serviciu incat nu mai sunt in stare sa ma mobilizez si sa merg cu prietenii pe munte. Evident, sunt si alte circumstante care conspira la dezertarea mea insa pe primul loc este oboseala, urmeaza frica de ploaie, frig si cort si pe urma celelalte.

Simt ca mi-am dezamagit putin companionii, chiar daca Ioan a fost intelegator asa cum ii sta bine. Regret deja decizia luata, desi stiu ca este cea mai buna, mai ales dupa cat de greu m-am trezit de dimineata si dupa ce zi ma asteapta.

As fi vrut sa nu fie tocmai asta prima ocazie in care ma declar invinsa de partea profesionala a vietii si as fi vrut sa pot colinda muntii doua zile cu oameni dragi, frumosi si cat se poate de amuzanti.

Imi pare rau, dragii mei. Poate pe data viitoare.

SadClauds

Advertisements

3 Responses

 1. Ma crezi ca am aceleasi sentimente? 🙂 Si motive… insa ramane pe next time! Eu astept totusi vremea aia superba cand poti sta toata ziulica pe munte, cum a fost de Paste de ex.

  Si eu sper sa fi inteles Ioan. Ceea ce e mai greu e sa ma inteleg eu pe mine 😀 si sa nu ma mai cert… ca de fapt cel mai tare eu as fi cea suparata pe mine.

  Dar pana la urma si eu consider, tragand linie, ca e cea mai buna solutie asa. Oricum, we nu e pierdut caci planuri se pot face si pt oras, si unele chiar dragute 😉 Doar am o poza promisa de facut si poate si altele… cu aparatul nu ma plictisesc niciodata.

  Like

 2. Hugs!! Stiu exact cum e…

  Like

 3. Te-ai mai dat cu bicicleta? E momentul.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: