• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Books again/ Life again

 Cred ca ar trebui sa citesc aceasta carte , mai ales acum, cand locuiesc la hotel. In schimb, astept de trei saptamani al treilea volum al seriei “A Song of Ice and Fire” si acasa, pe birou, ma asteapta, cu recomandare speciala, Baudolino al lui Eco.

Incerc sa imi dau seama ce ma salveaza de soarta eroului din prima carte amintita, in afara fapului ca deplasarile mele sunt deocamdata locale. Cred ca ma salvau activitatile intense din weekend la care am inceput sa renunt, usor, usor, din motive care nu tin de mine.

Simt ca  sfoara pe care fac echilibristica se subtiaza pe zi ce trece.

I Hate This!

Advertisements

4 Responses

 1. Am vazut ecranizarea dupa acea carte 🙂 dar nu m-am regasit in personaj… imi plac zborurile dar doar in interes personal :D.

  Like

  • La cat timp petrec prin hoteluri cred ca ma apropii de personaj. In plus, de curand cineva povestea de un consultant care face zilnic naveta intre Elvetia si Anglia si mi-a spus in completare ca eu as fi persoana potrivita pentru genul asta de activitate. M-am bucurat atunci fiindca era o vreme in care spuneam ca mi-ar placea sa locuiesc la hotel si sa zbor daca nu zilnic, saptamanal in diverse parti ale lumii. Acum nu mai sunt atat de sigura si ma tem ca e din cauza ca imbatranesc 🙂 Probabil e din cauza ca sunt la Pitesti, un oras care nu prea imi mai spune nimic, mai precis nimic de bine..

   Like

   • De fapt, am avut o perioada cand ma incanta ideea si visam la asa ceva. Dar mi-am dat seama ca nu mi s-ar potrivi totusi. Chiar si atunci cand am ajuns in tara visurilor mele, eram cumva cu sufletul impartit in doua 🙂 si se pare ca au fost mai multe aspecte care au inclinat balanta intr-o anumita directie. Era toata viata mea aici, de fapt, nu acolo…imi place enorm sa calatoresc, dar nu in interes de serviciu, caci tributul ar fi prea mare pentru cat pot eu oferi 😀

    Like

 2. Cred ca e suficient sa te uiti la film, fara sa citesti si cartea. Desi, probabil, tot cam atat timp din viata iti mananca. Ai doar satisfactia sa-l vezi pe Clooney dezamagit in dragoste.
  Eu ma pregatesc emotional pentru o luna de alergatura prin toata Europa. Cand stau prea mult intr-un loc, cand alerg ca nebuna. Trenurile imi sunt deja un mediu de viata prea familiar. (Nu ma refer la cfr, cu ei nu stiu daca m-as putea obisnui vreodata.) E interesant, dar nu stiu daca e o situatie de invidiat. Poate ca trebuie sa trecem prin etapa asta la un moment dat in viata.

  Suntem nomazi.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: