• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Aproape vacanta

Trece timpul si nu reusesc sa mai public nimic in ciuda zecilor de drafturi de articole incepute in ultimele saptamani. Nimic mai neplacut decat momentul in care viata pune stapanire pe noi si nu noi pe ea.

Presupun ca merita tot stresul de acum pentru relaxarea si fericirea din putinele zile de concediu atent consumate dar parca e mai bine cand exista un echilibru. Ei, poate ca voi regasi echilibrul dupa 10 iulie, cand voi reveni din vacanta mult visata si care se anunta mai spectaculoasa decat credeam, avand in vedere ca presimt ca voi avea parte de o surpriza. (mai e surpriza daca am o banuiala? )

Ah, nu invart doua idei in cap fara sa imi amintesc de faptul ca vineri evadez si 16 zile nu o sa mai calc pe acasa si o sa fac un million de fotografii si o sa vad muulte locuri din « must see list », atat de multe ca poate la anul va trebui sa schimb continentul.

 

Revenind la subiect, nici nu v-am spus ca am fost la un concert grozav saptamana trecuta, la Sala Palatului, Ali Campbell cu Taxi in deschidere si ne-am distrat grozav, nici nu v-am aratat poze de la Scorpions si nici nu v-am povestit despre Porto si Lisabona cum imi propusesem.

Raman datoare pe termen nedefinit si cred ca o sa ma iertati cu usurinta ca doar e vacanta si cald afara si seara orasul miroase a tei si Sanzienele ne bat la usa.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: