• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Spending my time ( or life)

Browserul de acasa este setat sa se deschida default cu urmatoarele Tab-uri :

 Wordpress, Google Reader, Picasa Albums, Google Analytics, Deviantart, Facebook, Gmail, Yahoo Mail

 Dupa ce ajung acasa si pornesc calculatorul mai dau un refresh pe blog, mai vad ce e nou pe dA, citesc si raspund la mailuri si vorbesc cu cineva pe mess, cu altcineva pe Fb, cu altcineva pe Gmail, in functie de preferintele interlocutorilor.

De multe ori neglijez sa imi vad de ce am de facut, de la mancat la citit, dormit, whatever, fiindca nu pot incheia diverse conversatii. De alte ori nici nu stiu cine unde imi scrie si unde sa raspund mai repede.

 Slava domnului ca nu am cont pe Twitter, MySpace, Hi5 si cine stie ce alte site-uri « de socializare », si asa cele pe care le am imi consuma destul de mult timp.

In ultimele zile am tot auzit de Google + si azi am primit o invitatie de a ma inscrie, motiv pentru care am si inceput sa scriu textul asta, de la intrebarea : Ce nevoie mai am de inca o retea de socializare ?

In definitiv, judecand dupa feedback, eu nici nu sunt o persoana foarte sociabila si nu ma imprietenesc prea usor cu strainii, nici nu intretin prietenii artificiale cu fosti colegi de liceu si facultate cu care nu am avut niciodata mare lucru in comun.

Cei care isi fac cont pe Google+ vor renunta la cel de pe FB sau la celelalte ? Care e sensul cand pe FB au deja sute de « prieteni » si se pare ca cele doua FB si G+ seamana ca doua picaturi de apa ?

Inclin sa cred ca G+ e mai bun, pentru simplul motiv ca e facut de Google, instrumentul meu preferat pe net de cand am pus prima data mana pe GReader, Analytics si Picasa, dar un cred ca ar mai trebui sa imi fac inca un cont, sa imi bat capul cu alta parola pe care sa o recuperez de fiecare data cand o sa o uit sau sa fiu prinsa in nebunia like-urilor, si ratingurilor de tot felul care nu spun nimic despre popularitatea sau succesul/ talentul cuiva ci mai degraba despre timpul liber si despre abilitatea de a-l petrece intr-un mod complet idiot.

Da, stiu ca din activitatea mea online reiese ca am mult timp liber si nu ezit sa il folosesc intr-un mod idiot, dar macar sunt in faza de recunoastere a problemei si intentionez sa ma tratez cu net cu portia, dedicat exclusiv blogului si fotografiilor, cu multe carti format paper si cu orice altceva m-ar putea tine departe de mediul online si plictiseala sau dependenta aferente.

 In concluzie, nu cred ca o sa imi fac prea curand cont pe G+ sau Twitter si nici nu o sa le folosesc pe cele create din inertie pe LinkedIn sau TeaCup (+ cele pe care le-am uitat) fiindca nu vreau sa ajung ca tipul de mai jos:

 

 

Advertisements

7 Responses

 1. Eu m-am inscris pentru ca era concurenta in birou…cine are Google+ inainte sa fie deschis publicului larg. 😀

  Cred ca te-am adaugat deja in lista de prieteni pentru ca a fost prima sugestie venita de la Google (stiu ei ce stiu).

  Interfata arata mult mai bine decat FB, de-abia astept sa se mute toti. Acuma e pustiu si cam liniste.

  Like

 2. Eu tocmai mi-am şters toate ambumele de pe Picasa şi am dezactivat contul de Buzz după ce am citit TOS. Anul trecut m-am enervat şi mi-am şters contul de Yahoo din Pidgin. Yahoo e infect, de aia l-am şters. Şi mă doare-n bască dacă toţi au YM. Dacă toţi ar avea gonoree, ar trebui să am şi eu? Mai am doar Google Talk pe care oricum nu e nimeni care să mă frece la cap. Facebook nu am şi nici nu am de gând să-mi fac decât eventual sub ameninţare cu armă de foc. Cont pe Google+ (plus ce?) nu cred că o să-mi fac, deşi am încercat înainte să şterg Picasa şi Buzz, respectiv înainte să citesc TOS. Dar n-a vrut să mă lase că cică-i depăşită capacitatea. Deci poate să mai aştepte până o să aibă toată lumea, când oricum n-o să vreau cont acolo tocmai pentru că au toţi cretinii de care n-am eu chef. Pe Twitter şi alte tâmpenii nu am, foloseam Buzz pentru tâmpeniile alea. Şi da, Google+ arată mai bine ca Failbook.

  Like

 3. But but but I was told it was new _AND_ improved!

  Like

  • I know you meant well, commenter with many faces and many more aliases. I got into google reader because of you and I just might get into G+ soon enough but I’ll probably say goodbye to silly FB first 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: