• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Aventura Charlieee

Weekend prelungit, deci mergem la munte. Desi anul asta nu a fost unul in care planurile sa fie respectate si chiar sa ajung in destinatiile dorite, gen Ceahlaul de Paste inlocuit cu Musala si Retezatul inlocuit cu Slovenia, iata ca se implineste unul din visele mai vechi si din proiectele pentru 2011.

Mergem in Cheile Nerei, cele mai lungi chei din Romania si probabil cele mai frumoase. Pentru sustinerea aceste idei voi prezenta luni seara, la intoarcere, un album complet cu frumusetile zonei.

 Incarc mai jos o harta cu zona pe care o vom explora, precum si un scan dupa o harta de la Ioan, in care am desenat planul nostru pe urmatoarele trei zile.

 Harta oficiala:

 Scan dupa o harta a zonei + desenele mele 🙂

Mai multe informatii tehnice despre Cheile Nerei gasiti aici: http://www.infocheilenerei.ro/

 Imagini splendide din traseele pe care abia astept sa le parcurg, a surprins Ioan acum cateva luni si le-a publicat aici : https://picasaweb.google.com/Sunt.ioan/LaScaldatPrinLacrimileBeiuluiSiCheileNerei#

Noi vom reface traseul facut de catre Ioan si echipa lui scurtand distantele mari care pot fi parcurse cu masina. Cel mai lung traseu va fi cel prin Cheile Nerei, pana la lacul Dracului si inapoi, traseul estimat la 6 ore – one way, asa ca vom campa sambata noaptea pe langa lac.

 Va doresc sa aveti parte de carari insorite si de fotografii inspirate. Mie puteti sa imi urati sa nu ma intalnesc cu nicio vipera  😀

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: