• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Soc

Oamenii sunt chiar ceea ce par, zgarciti, rai, prosti si egoisti, gata sa iti intoarca spatele la cel mai mic gest din care trag concluzia ca ai putea sa le ceri ajutorul.

Prima dezamagire pe ziua de azi la primul gest de a cere cuiva sa ma ajute cu o formalitate de care chiar am nevoie. Sunt curioasa cate refuzuri voi aduna pana la sfarsitul zilei si cate dezamagiri.

Ei, macar voi fi mai “libera” de cateva presupuse si prefacute “prietenii” sau amicitii.

Advertisements

2 Responses

  1. Inafara de faptul ca oamenii sunt de fapt cea ce par (no surprise there), unii dintre ei isi fac trei cruci cand trec pe langa o anumita cladire. Acest gest este un semn de solidaritate cu un tip pe care stamosii lor l-au batut in cuie pe un lemn acum vreo doua milenii pentru ca avea idei prea progresiste. Cu toate astea oamenii sunt in continuare nefericiti. Hartiile verzi si circulatia lor nu au rezolvat nici ele aceasta problema, asa cum nu au rezolvat-o nici ceasurile digitale.

    Like

    • Eu am o problema cu oamenii care se inchina la hartiile alea verzi, nu cu ceilalti. Banul e cea mai cruda zeitate si ii transforma pe oameni in niste specimene demne de tot dispretul care nu au habar de prietenie, colegialitate, omenie. Un astfel de personaj aproape mi-a stricat ziua de ieri. Din fericire, o singura persoana a picat testul asta pe cand 5 altii l-au trecut, iar persoana care m-a surprins atat de tare e demna doar de mila.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: