• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Pentru un cer cu milioane de stele

Citind mesajul cu care Ioan se desparte de Bucuresti am realizat ca si eu sunt intr-o calatorie care se apropie de final. Una care poate parea mai putin orientata catre partea spirituala si mai mult catre cea materiala, insa este tot o calatorie.

Pasesc pe acelasi drum cu cel la care visam la 17 ani, drumul pe care am pasit prima data in ziua cand am plecat la facultate convinsa ca la capatul drumului voi ajunge intr-un loc numit acasa.

Au trecut multi ani de atunci, ani in care foamea de “acasa” a devenit tot mai mare. E un sentiment pe care cei obisnuiti cu un caldut si firesc acasa care nu-i chiar al lor nu il cunosc.

Home is where the heart is,  si in anii astia inima mea a fost pretutindeni si nicaieri, asemeni cuibului imaginar al unei pasari care nu se poate hotara pe ce creanga sa se aseze.

Fiecare om isi croieste viata pe dimensiunile in care isi croieste si visele fiindca viata e o macheta la scara redusa a tot ceea ce visam. Sunt oameni care reusesc sa inverseze proportiile, cunosc vreo doi – trei si ma bucur pentru curajul si nebunia lor  de parca ar fi si ale mele.

Viata e o calatorie fantastica si realizez ca am trecut de prima parte a calatoriei fara sa simt macar ca am pornit la drum.

E bine, totusi, sa simti ca vaslesti in directia potrivita, nu-i asa Ioan?

Advertisements

2 Responses

  1. Deci eu n-am inteles nimic di nsentimentalsimele astea siropoase desi am citit de doua ori ambele chestii pentru ca eram curios de ce s-a carat din musuroiul ala de oras in care n-as vrea sa locuiesc.

    Like

    • Iertare pentru iesirea siropoasa, voi incerca sa mentin nivelul de siroposenii cat mai scazut. 🙂 Ioan a plecat mai aproape de muntii, de natura si de planurile lui legate de subiect. (as fi spus vise in loc de planuri, dar ne numeai iar siroposi).

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: