• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Photo of the Week 42 – A Haunting

Advertisements

6 Responses

 1. Acolo ati dormit?

  Like

  • Nici gand. Aici am ajuns dupa 3 ore de traseu prin frig si ceata doar ca sa gasim cabana deja inchisa pentru iarna. E cabana de pe vf Omu, recunoscuta pentru cabanierii ei nu prea prietenosi.

   Like

 2. POT SA CONFIRM SI EU ACEST LUCRU CAND ERAM SUS LA CABANA OMU SI UN GRUP DE TINERI VROIAU SA CANTE LA CHITARA CANTECE DE MUNTE DE CABANA SI CABANIERA I-A SCOS AFARA IN FRIG SI VANT. EU CA TURIST =MONTANIAN = MAI IN VARSTA AM FOST FOARTE CONTRARIAT DE ACEST LUCRU NEPUTAND SA MA DELECTEZ IN CABANA CU CEEA CE TREBUIA SA AUD SI ASCULT. DACA NU ACOLO LA CABANA, ATUNCI IMI PUN INTREBAREA UNDE?

  Like

  • In frig si in vant?

   Cabanierii in general nu-s prietenosi. Intr-un loc stiu ca era din cauza ca nu voiau sa imparta castigul cu nimeni si atunci they overworked themselves. Plus ca nu-i chiar fun sa traiesti in conditii de cabana un sezon intreg. Apare unu cu chitara venit de la trai bun, dus cald si cu chef de voie buna, normal ca iti vine sa-i dai fara in frig si-n vant sa verifici daca mai are chef de cantat dupa o juma de ora de stat acolo.

   Like

   • Mai Gelu, tu nu poti vorbi serios in comentariul asta. De acord ca nu sunt conditii minunate la cabana si ca munca e grea, macar in weekend cand e plin de turisti, insa nu trebuie sa uitam ca oamenii aia sunt niste furnizori de servicii si ca cei dati afara sunt clientii.
    Niciun furnizor de servicii nu trebuie sa isi exprime frustrarile la adresa clientilor indiferent ca se intelege sau nu cu sotia sau ca are copii fascinati de etnobotanice.

    Like

    • E singura cabana de pe varful Omu. Daca e nasoala vremea au oricum clienti. Ai vazut cumva prin localuri afise gen “Ne rezervam dreptul de a selecta clientela”? Ei bine, cam asa e si cu cabana. Acolo vin oameni obositi de pe traseu. Oamenii astia vor sa se odihneasca in general, nu sa-i asculte pe altii cum canta. Asta voiam si eu cand am fost la cab. Omu, odata demult. N-am avut probleme cu cabanierul ci cu un turist mai in varsta care tot sforaia langa mine de nu puteam adormi nicicum. Asa ca la un moment dat m-am apucat sa rad. Ce naiba sa fac? Preietenul cu care eram avea simtul umorului si a inceput si el. Cum tot radeam se scutura patul, iar individul care sforaia tresarea si se oprea din sforait. La un moment dat m-a apostrofat nevasta-sa. Pana la urma am reusit sa adorm, undeva dupa ora 3 proobabil. Era o noapte frumoasa de august cu luna plina la lumina careia se puteau face trasee. De atunci nu-mi amintesc sa mai fi fost la vreo cabana publica; tot cu cortul am campat peste tot unde am mers.

     Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: