• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Legat de colinde..

..ma intrebam daca si voi va ascundeti in casa, eventual stingeti si lumina cand auziti “colindatorii” pe scara. Prin colindatori ii desemnez aici pe cei negriciosi si afoni care incep sa se bata pe “prada” imediat ce ai inchis usa sau poate chiar inainte.

In caz ca aveti parte de colindatori adevarati, ce sume se vehiculeaza anul asta? Sunt pe cap de colindator sau pe grup? Primesc oare si dulciuri/covrigi/ fructe sau doar bani?

Nu stiu de ce, dar am impresia ca si asta e pentru majoritatea celor implicati o afacere si ca daca mi-ar trece prin cap sa ii tratez cu mere si portocale  as primi drept multumire o foarte variata gama de urari colorate.

Advertisements

8 Responses

 1. Noi le dăm mandarine.

  Like

 2. La noi inca se dau covrigi, toata lumea considera ca asa e normal.Evident, nimeni nu se supara daca dai bani, dar banii sunt pentru sorcova, plugusor si stea, colindele de Anul Nou.Nu ma intreba de ce.Se “plateste” la grup, de obicei.Tarifele, in functie de zona.Nu glumesc.Spiritul Craciunului nu mai exista!

  Like

  • Stiam eu de ce am vrut sa cumpar casa de langa voi…Legat de tarife, marea mea spaima e ca le dau prea putin si dupa colind ma si injura putin.
   Spiritul Craciunului exista, ca tot ce e frumos, sub un morman de gunoaie comerciale, pline se sclipici si culori stridente. Cred ca ar trebui sa il cautam mai mult in noi insine si nu prin magazine. ( easier said than done, I know)

   Like

 3. Uite, legat de brad. O sa-ţi placă:

  http://totb.ro/cel-mai-sustenabil-brad-de-craciun

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: