• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Photo of the Week II – 2

The wonderful world of Catan.

Advertisements

15 Responses

 1. Liiike 🙂

  Sunt curios în ce parte a fost pus drumul de la așezarea albastră 😀 Spre cealaltă așezare? A reușit să îi taie drumul albului și să se unească?

  Like

 2. Cataaaaan, iei. Am jucat ieri toata seara 🙂

  Like

  • Și eeeeu, ăla cu cărți! Și am și câștigat, folosind strategia celui care ne bate mereu 😀 Hint: luați câți mai mulți soldați încă de la început, ca să puteți trage cât mai multe cărți pe urmă.

   Like

   • Asta e si strategia mea, dar ce sa fac atunci cand imi pun asezarile si orasele super strategic si altcineva le pune langa 2 si 3 si pica numai 2 si 3 la zaruri?

    Like

    • Mmm, eu ziceam de Catan varianta cu cărți. Varianta board n-am mai jucat-o de luni de zile de când am dat de asta. La board mă axam mai mult pe drumuri decât pe soldați, plus pe abilitățile de a comanda zarul (nu numai la mine ci și la adversari) deprinse din anii de tocit tablele 😀

     Like

  • Am jucat pe 30 si 31 decembrie + 1 ianuarie aproape non stop. Cred ca maratoanele de Catan vor deveni in curand o adevarata traditie de sarbatori. Am jucat cu navigatorii si cu orase si cavaleri, extensii care duc jocul la un nivel mult mai interesant.
   Cred ca maine seara o sa ma astepte trupa de la Pitesti cu jocul deja aranjat pentru o revansa. 🙂

   Like

 3. Oaaaaa… n-am priceput nimic! :)) Sunt singurul care n-a auzit niciodata de jocul asta? Whatever happend to monopoly?? :)) oh well… have fun!

  Like

 4. Ăla cu negrele e cel mai tare!

  Like

 5. Asta seamana cu Carcassonne?

  Like

 6. Ne-am molipsit si noi aici! 😀 Victor a primit jocul de baza de la nana lui si mentiunea subtila ca mai vine cu extensii la vara. De-abia astept! 😛

  Like

  • Vai, cineva mi-a furat ideea pentru urmatorul cadou pentru Victor. Norocul meu ca mai sunt extensiile, totusi. 🙂

   Like

   • Ma gandeam eu ca trebuie sa stii. A fost o surpriza si pentru mine. Ne-a zis ca ne aduce un joc si ma gandeam la alta varianta de Piticot, dar cand a desfacut frate-miu cadoul mi-a sarit inima de bucurie. In sfarsit jucam ceva ce nu ma plictiseste. Si deja ma bate de ma usuca. 😀 Ajunge prea repede la 10 puncte cu drumuri lungi si soldati. 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: