• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Strada mea…

Strada mea c-un singur bec – Dan Teodorescu.

Ascultand melodia ma gandeam ca unii dintre noi nu sunt prea batrani sa plece, dar cui sa lasam muntii inca impaduriti si Vama, si Delta si lupta de la Rosia Montana?

Advertisements

5 Responses

 1. Nu-mi place fonfaitul de la Taxi, dar au fost nişte belgieni pe care i-am ajutat puţin cu planificarea turei în Padiş şi-au ziş ceva de genul: noa ce bine că nu mai trebuie să mergem în Columbia ca e destul de slăbatic şi la voi. Au fost pe valea Sighiştelului şi pe Cheile Galbenei în vara lui 2010, cea cu ploile torenţiale. Măcar la noi nu-i răpesc diverse facţiuni. Eventual te răpesc temporar localnici din zone izolate ca să bea cu tine o pălincă sau ca să-ţi dea nişte mere.

  Like

  • Dan Teodorescu e un tip foarte destept, dupa cum reiese si din versurile lui, si mie imi place mult, drept consecinta fiind si postul asta. Mai stiu, insa, pe cineva care gandeste ca tine si care stramba din nas cand aude de Taxi sau de alti cantareti pe care ii apreciez.
   Chiar daca nu iti place artistul trebuie sa recunosti ca mesajul pieselor lui e mai mult decat actual si foarte la subiect.

   Like

   • Da, e ok mesajul, doar că nu-mi place cum cântă omul. Poate s-ar pune mai bine în valoare dacă ar scrie texte pentru alţii şi ar cânta instrumental? Nu-i musai să fie vocalist. Suflă în microfon aiurea, iar sunetistul e bou că a dat başii prea tare (ai mei îs daţi la minim). De fapt foarte mulţi sunetişti din .ro îs absolut varză.

    Like

   • Tata nu-l suporta… “Ce fel de barbati au mai iesit acuma, sa nu pot spuna te iubesc? Ce-i prostia asta?” Si tind sa-i dau dreptate. 🙂

    Mie imi place ca…suna altfel. Are ceva aparte care e numai al lui.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: