• Best Of:

 • Advertisements

Before and After

Octombrie 2011 vs Ianuarie 2012

Advertisements

10 Responses

 1. Faina bucataria 🙂 Si vad ca ai aragaz Indesit 😛

  Like

  • Multumesc. Eu uneori am impresia ca e cam prea deschisa la culoare si ca ar fi mers mai bine o culoare mai inchisa la corpurile de jos, insa daca mi-a venit inspiratia prea tarziu.. Mi-am luat toate electrocasnicele Indesit ( aragaz, hota, masina de spalat, frigider) si deocamdata raman la parerea ca am facut o alegere buna.

   Like

   • Si eu am mobila foarte deschisa la culoare (fag este nuanta) atat in bucatarie cat si in camera. Eu zic ca nu este un lucru tocmai rau din punct de vedere estetic, pentru ca iti lasa posibilitatea de a jongla cu accesorii si decoratiuni. Ca sa nu mai vorbesc despre impresia de spatiu…

    Like

 2. Mda, acuma arata a bucatarie. Mama ce de spatiu de depozitare ai. Eu inca n-am hota. Ar mai trebui sa dau o gaura pentru evacuare in perete si nu prea am unde. Which kind of sucks. Sau sa imi iau hota cu carbune activ, in care nu prea cred pentru ca n-am idee daca voi mai gasi consumabile pentru ea.

  Like

  • Spatiu de depozitare ar mai fi si pe peretele din dreapta, unde acum am doar frigiderul, insa nu am mai avut buget pentru mobila si pentru partea aia, ramane in To Buy list.
   Legat de hota am un sfat pentru toti cei care vor sa o instaleze cu iesire in deschiderea speciala de aerisire din bloc ( ca la mine, se vede in a doua imagine tubul de aerisire).
   Daca iesirea e in exteriorul blocului este ok, insa daca situatia se prezinta ca la mine sa va luati hota cu clapeta de sens, care va impiedica mirosul evacuat de la vecini sa intre in casa cand va e lumea mai draga.

   Like

   • Clapeta de sens este buna si daca ai evacuarea direct in exteriorul blocului (cum am eu), altfel risti sa-ti intre vantul pe “burlan” si sa te trezesti cu condens (cum mi s-a intamplat mie ieri).

    Like

    • As alege condensul decat mirosul de mancare de la vecini. E groaznic sa ajungi acasa si sa descoperi ca miroase a chestii pe care le urasti, cum ar fi omleta.Cand sunt acasa tin mai mereu hota pornita ca sa contracarez mirosurile de prajeli de la vecini. Trebuie sa gasesc o solutie isteata pentru problema asta, alta decat inlocuirea hotei care a costat destul de mult.

     Like

   • Clapetă de sens la aer îţi face praf tirajul natural. In mod normal trebuie să tragă coloana de ventilaţie. Eu aşa am la baie. Dacă intră cumva miros de la vecini, pornesc pur şi simplu ventilatorul 5 minute şi am rezolvat problema.

    Ihrielle, vezi că este grilaj din ăla cu flapsuri ce se ridică când suflă hota. Se montează în exterior, deci trebuie să poţi ajunge cumva la gaură.

    Like

    • Coloana mea de ventilatie trage numai in sens invers, de pe coloana catre bucatarie. Uneori sufla vantul pe acolo de zici ca e un taifun pe coloana. Eu am crezut ca am iesirea fata in fata cu iesirea vecinilor de alaturi si ca aerul de la ei ajunge la mine cu miros de friptura, omlete si alte chestii, dar instalatorul zice ca nu e posibil.
     Singura solutie deocamdata e ca de fiecare data cand incepe sa intre miros sa pornesc si eu hota pe primul nivel de absorbtie si sa o las asa o ora, doua.

     Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: