• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Cum sa pari idiot in trei pasi simpli

 

 1. Ai incredere in termenele angajate de catre colaboratorii tai, ii consideri maturi si responsabili asa ca nu ii bati la cap zi de zi sa finalizeze o sarcina.
 2. Te bazezi pe faptul ca fiecare va face ceea ce trebuie pentru indeplinirea unei sarcini la a carei neindeplinire singura persoana sanctionata esti tu.
 3. Verifici un lucru de 100.000 de ori si la a 100.001 generare transmiti rezultatul final bazandu-te pe ideea ca nimeni nu e atat de cretin incat sa o dea in bara chiar si atunci.

 Mission accomplished. Esti un idiot si toata lumea o stie. Have a nice week !

Advertisements

10 Responses

 1. Asta nu inseamna decat ca ceilalti (colaboratorii) sunt labagii.

  Like

  • In ochii clientului final ceilalti, idiotii de drept, nu exista. Existi doar tu cu ceea ce prezinti, bun sau rau. E ca in proiect, daca ai un coleg de proiect idiot care da cu bata in balta cu fiecare ocazie nu conteaza, toata echipa de proiect e prin asociere idioata si tratata ca atare;

   Like

 2. Colaboratorii astia merita sa dai cu ei de pamant. Dar, stai!, am uitat ca nu este “profi” sa procedezi astfel. Ci trebuie sa-i tratezi cu manusi si sa-i rogi (sa-i implori ar fi perfect) sa-si duca la bun sfarsit sarcinile pe care, prin contract, sunt obligati sa le indeplineasca…

  Oh, this sounds so French.

  Like

  • De data asta problema a fost 100% romaneasca. ..
   Cu “the french” lucrurile sunt simple, ei traiesc intr-un univers relativ defazat in care termenele nu trebuie indeplinite indiferent ca sunt angajate de catre ei sau cerute de catre noi, iar cuvantul “urgent” are un alt inteles decat cel cu care il folosim noi. Macar de ei nu pot fi dezamagita neavand asteptari.

   Like

 3. Se vede ca te-ai intors la serviciu.

  Like

 4. Well, eu inca mai cred ca poate sa fiu data afara este exact ceea ce-mi trebuie. Adica pusa in situatia de a gasi si face altceva, poate mi-as gasi calea profesionala.
  Dar asta nu inseamna ca imi si doresc sa fiu data afara, ci este mai mult o forma de a ma pregati din timp pentru un eveniment destul de probabil.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: