• Best Of:

 • Advertisements

Photo of the Week II – 12


And something sweet:

Advertisements

8 Responses

 1. Ala e piure? Si desertul e budinca de orez?

  Like

 2. Nu stiu pe unde ai disparut, dar trebuie sa mai postezi ceva, de vreo 3 zile imi faci foame cu pozele astea. Ieri am gatit costite de miel la gratar si acum imi dau seama ca tu esti de vina, cel mai probabil. Cine ia pranzul cu mine azi va trebui sa suporte o aroma de friptura usturoiata.

  Like

  • Am fost inghitita de o avalansa de sarcini de proiect. Asa am aflat si ca daca figurezi de doua ori in organigrama de proiect inseamna ca faci efectiv munca a doi oameni. Trebuie sa va povestesc musai la ce restaurant am fost. Nu am fotografii, dar am o istorie interesanta si un sfat.
   Wish me luck, winter is coming. ( asta referitor la ASOIF si la preaminunatul meu proiect)

   Like

 3. Prima oara cand am vazut poza a fost la prima ora a diminetii cand aveam un imens gol in stomaaac si poate de aia nu am putut comenta :)))! Mie imi place mult humus-ul, ca e facut in casa, cumparat sau servit la restaurant. Am fost la El Capitan (cel de pe Splai) si acolo am primit din partea casei, la final, prajiturici cu aroma de trandafiri. Bestiale! Am vazut apoi, acum cateva zile (era probabil mai demult dar acum mi-a sarit in ochi) o sticluta cu apa de trandafiri pe la magazin..nu mai stiu exact, Auchan (acolo unde sunt prod eco) sau la Mega Image. Singurele preparate arabesti incercate acasa au fost mutabal si tabouleh (dar in care am pus couscous, la restaurant era facut cu germeni de grau cred). Foarte delicioase preparatele orientale. Vreau sa incerc si mancarea indiana.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: