• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Urasc vara

Vara totul pare sa se destrame, sa se faca praf si fum si farame mici de trecut dureros  care-ti intra in ochi si te fac sa plangi fara macar sa stii de ce, fiindca deznadejdea si tristetea in caldura asta innabusitoare capata forme bizare.

Cel mai usor e sa fii curajos in propra-ti minte, atunci cand amani o decizie sau alta pe mai tarziu, pe data viitoare cand poate vei primi o dovada mai clara decat cele de pana acum, sau un semn divin.

Adevarul e ca divinitatea are lucruri mai bune de facut si tu pierzi, din inertie, timp pretios. Franezi, dar mergeai cu viteza prea mare in directia gresita si va mai dura pana ce rotile ti se vor opri complet, iar atunci vei pierde timp la fel de pretios intrebandu-te: incotro?

Inspre uitare, indiferent de drum, asta stiu, insa ma asteptam sa alegi un alt drum care sa te duca acolo.

” Putin imi pasa daca nouazeci si trei la suta din stralucirea primei jumatati  din viata s-au irosit aiurea. Vreau sa folosesc cu grija procentajul ramas pentru a cunoaste istoria acestei lumi si a o duce mai departe pana la capat. Nu stiu de ce imi doresc lucrul acesta, dar il simt  ca pe o responsabilitate serioasa. Stiu ca la un moment dat am inceput sa traiesc altfel decat ar fi trebuit, dar am avut motivele mele. Chiar daca cei din jur nu au inteles lucrul acesta, eu am stiut ca n-aveam de ales.”

La capatul lumii si in tara aspra a minunilor – Haruki Murakami

Advertisements

One Response

  1. Me too.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: