• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Distractia din weekend

Fiindca v-am pus pe ganduri cu poll-ul legat de intamplarile din weekendul prelungit 13 – 15 iulie iata pe scurt insiruirea evenimentelor :

 12 iulie :

 • Cineva si-a uitat buletinul acasa desi pleca in Bulgaria
 • Altcineva si-a incuiat cheile in masina (masina a fost deschisa prin tehnici ilicite dupa 3 ore de incercari)
 • Al treilea cineva s-a ratacit incercand sa ajunga la masina incuiata si la sinistratii din parcarea Auchan

 13 iulie:

 • Cineva a ratacit drumul catre Borovets cu GPS cu tot si ne-a dus pe drumul cel lung la manastirea Rila ( unde trebuia sa ajunge pe cu totul alt traseu)
 • Cineva nu avea cazier care sa insoteasca procura pentru a-si acoate din tara fratele minor.( convins vamesii ca nu suntem traficanti de minori)

 14 iulie:

 • Urcat pe Musala ( had the time of our lives)
 • Jucat cel mai tare joc din istorie. Cineva a ghicit ca avea pe frunte un biletel pe care scria: Mucius Scaevola
 • Altcineva albastru si altcineva geograf s-au aruncat imbracati in jacuzzi fiindca nimeni altcineva in lumea larga nu l-ar fi ghicit pe Mucius Scaevola.

 15 iulie:

 • Cineva si-a uitat telefonul la incarcat la receptie. Plecasem de 40 de minute de la cazare.
 • Cineva si cineva geograf au descoperit cu stupoare ca masinile le-au fost ridicate in Veliko Tarnovo. Masinile au fost recuperate intr-o ora dupa achitarea a 40 de leva de masina.
 • Cineva a bagat in rezervorul de motorina 45 de litri de benzina.
 • Cineva a sunat sa vina sa il ridice din benzinarie un prieten care era la momentul respectiv ( ora 23:00) la Snagov
 • 9 persoane si-au petrecut urmatoarele 2 ore in benzinaria de la 1 Decembrie bombanind ca e tarziu si a doua zi merg la serviciu..

Toti cei 14 participanti au ajuns acasa cu bine in intervalul orar 01:00 – 04:00 pe 16 iulie 2012.

Ah, am uitat sa va spun ca pe parcursul iesirii cineva a fost o scorpie si l-a facut cu ou si cu otet de nenumarate ori pe cineva rosu. Evident, eu am fost cineva-ul scorpie, insa mi-am cerut scuze si am promis ca nu ma mai enervez atat de usor, mai ales  ales ca toate lucurille se rezolva cu putina rabdare si o doza mare de calm si intelegere.

Din pacate partea cu castigul la loto nu este adevarata, desi as fi jurat ca este mai probabila decat sansele de a incurca benzina cu motorina. In schimb ne-am distrat teribil in ciuda sau pe fondul celor intamplate si am descoperit ca sensul vietii e o chestie vaga ce are legatura cu veselia, prietenia, hazul de necaz si pasiunile comune.

A fost o calatorie plina de invataturi si intamplari grozave, am cunoscut mai bine oameni cu care am foarte multe lucruri in comun si am epuizat majoritatea chestiilor care pot merge rau intr-o iesire, asa ca cele de acum inainte nu au cum sa fie decat extra, mega reusite.

O parte din albumul turei se gaseste AICI. Albumul va fi actualizat curand si va urma o descriere detaliata a traseului spre Musala.

P.S Evident, codul de culori reprezinta personajele anonime ale aventurii, l-am folosit ca sa puteti urmari usor impartirea boacanelor pe cap de participant la expeditie. 🙂

Advertisements

15 Responses

 1. Cineva e capul rautatilor.

  Like

 2. Dacă n-ai citit Povestea lui Harap-Alb…… Ia uite ce zice împăratu către fii-su despre OMUL CEL ROȘ:

  „— Dragul tatei, nu da, că eu sunt. Atunci fiul craiului descalecă, și tată-său, cuprinzându-l în brațe, îl sărută și-i zice:
  — Fătul meu, bun tovarăș ti-ai ales; de te-a învățat cineva, bine ți-a priit, iară de-ai făcut-o din capul tau, bun cap ai avut. Mergi de-acum tot înainte, ca tu ești vrednic de împarat. Numai ține minte sfatul ce-ți dau: În calatoria ta ai să ai trebuință și de răi, și de buni, dar să te ferești de omul roș, iară mai ales de cel spân, cat îi putea; să n-ai de-a face cu dânșii, căci sunt foarte șugubeți. Și, la toata întâmplarea, calul, tovarășul tău, te-a mai sfătui și el ce ai să faci, că de multe primejdii m-a scăpat și pe mine în tinerețile mele! Na-ți acum și pielea asta de urs, ca ți-a prinde bine vreodată.
  Apoi, dezmierdând calul, îi mai sarută de câteva ori pe amândoi și le zice:
  — Mergeți in pace, dragii mei. De-acum înainte, Dumnezeu știe cand ne-om mai vedea!…”

  Am impresia că n-ați ascultat nici de cal……

  Like

 3. Sa spunem ceva si despre “oamenii albastri”, zic eu. Tuaregii, oamenii albastri ai desertului, au rezistat deznationalizarii, in ciuda faptului ca istoria le-a ciopartit teritoriile, iar politica i-a privat de drepturi. Au fost stapanii incontestabili ai desertului, unicul popor capabil sa se adapteze conditiilor dificile din imensa „mare fara apa”.
  Neavand masini pe vremea aia, era normal sa nu stie ce sa faca cu cheile, nu crezi?

  Like

 4. In ceea ce priveste “The Taming of the Shrew”, trebuie sa fii un gentelman sa reusesti.

  Like

 5. Foarte fain în Bulgaria, me wants too.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: