• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Vacanta?

Da, stiu ca nu sunt in vacanta, nici macar intr-un concediu cat de mic, insa fiind vara ma amagesc si pretind ca sunt in vacanta in fiecare zi lucratoare dupa ora 18:00 cand ajung acasa si ma uit la seriale stupide si citesc in special “carti de vacanta”. ( ma enerveaza oamenii care citesc numai Proust si Joyce si alte nume grele si nu concep notiunea de “lecturi de vacanta”)

Vacanta asta fictiva, la mine acasa se poarta inghetata de cafea, ceaiul verde si pepenele galben, cartile lui Anne Rice, Dire Straits si Bones( serialul).

Voi ce activitati de vacanta preferate aveti?

Advertisements

6 Responses

 1. Ce coincidenta! Si vacanta mea este tot dupa ora 18:00. Cel putin o perioada; pana cand stabilesc destinatia pentru vacanta mare.
  Printre activitatile mele de seara se numara: biblit pisoii si maturat dupa ei, crosetat o geanta, lecturi deprimante despre lagarele naziste, M.A.S.H. (serialul) si copt vinete.

  Like

  • Of, eu nu mai am vacanta mare ci doar vacante mici, si cand nu ma uit la Bones ma uit pe AXN Sci Fi la tot ce prind :). Sa stii ca astept impresii din Polonia.

   Like

 2. Ne vedem in weekend?

  Like

 3. – Tot ceai, ieri mi-am luat un ceainic din fontă ca să am mai mult ceai făcut, însă nici prea mult că se oxidează. Şi aşa beau mai mult de 250 ml odată.
  – Citesc (The World Without Us) acum.
  – Plimbări cu O.
  – Bicicetă, mai rar anul ăsta din cauza plimbărilor.
  – Frisbee în parc, de obicei în weekend. Dacă nu am cu cine, atunci arunc singur cu bumerangul sau zbor un zmeu tip parapantă. Acum 10 ani zburam cu parapanta. M-am lăsat, deci zbor doar zmeul acum. Voaim zmeu de tracţiune însă nu e cine ştie ce vânt la noi, aşa că am renunţat şi la aia. La cât am ieşit cu zmeul anul trecut, e perfect ăla mic.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: