• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Another adventure, Charlie

Oare cum am plecat eu 7 zile in Apuseni cu cortul ? Acum mi-e aproape imposibil sa pun in rucsac lucrurile de care voi avea nevoie pentru doar 4 zile in inima muntilor.

De fiecare data cand ajung acasa cam cu o saptamana inainte de o plecare importanta incerc sa aflu inainte sa fie prea tarziu ce am uitat : am luat manusi, nu am uitat sosetele ca data trecuta, am luat destule tricouri, pantaloni scurti, pantaloni lungi, polar si haine groase de dormit si pastile si caciula, frontala, crema de protectie solara, cutitul si furculita, izoprenul, sacul de dormit si mai ales bocancii ?

Dar pelerina de ploaie si windstopperul? Aparatul foto si acumulatorul de rezerva, cardul suplimentar, trepiedul, telecomanda, filtrul de polarizare…

Orice as fi uitat probabil ca voi afla abia in locul de campare, ca de obicei si atata timp cat echipamentul foto si cortul nu lipsesc toate celelalte lucruri( cu mici exceptii) pot fi inlocuite, cumparate pe drum sau imprumutate.

 Tot ce conteaza acum e ca maine pe vremea asta o sa pornesc in primul meu traseu din niste munti la care visez de cativa ani buni si indiferent cum va fi vremea, prima mea “expeditie” oficiala cu cercul de geografie va fi LEGEN wait for it… DARY.

Ah, un v-am spus inca unde plec, nu?

Ei bine, daca in urmatoarele patru zile o sa fiti prin Retezat si o sa intalniti un grup de peste 20 de oameni care s-ar putea sa poarte tricouri identice sa ma cautati printre ei. 🙂

Advertisements

One Response

  1. Nu le mai despacheta. Si ia-ti un spork!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: