• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Dor de duca

Mi-e dor de o calatorie, de bagaje facute pentru destinatii mai indepartate decat eternul, familiarul si saptamanalul Pitesti. Vreau sa ma sui pe un scaun si sa cobor trolerul de pe sifonier si sa ma gandesc vreo cateva zile ce sa pun in el. Sa fac liste si sa petrec ore bune pe wikitravel, sa imi pregatesc aparatul foto si sa iau drumul aeroportului.

 Simt ca pierd timp pretios si experiente de viata inestimabile in lunile astea in care nu zbor, nu descopar locuri si oameni noi, nu ma plang de dureri de picioare si de nesomn, sau de asteptari lungi prin aeroporturi.

 In noptiera cu bilete am doar bilete pentru concerte si un bilet de avion pentru care mai am de asteptat luni bune. Zapada blocheaza accesul catre creste si parca de acum locul bocancilor ar fi in cutie.

 Niciun plan pentru urmatoarele 6 luni, cel putin niciunul realizabil, iar celelalte sunt atat de mari si indepartate incat nu reprezinta nicio motivatie.

 Vreau sa evadez, dar nu gasesc solutii si ceva in mine se frange zi de zi, doborat de concret, ninsori si sentimentul ca dupa cele 9 ore de serviciu nu mai exista salvare. Macar daca ar merita colivia asta numita pompos “job” toti nervii mei intinsi la maxim si toate sacrificiile facute pana acum si de acum inainte.

Advertisements

3 Responses

 1. Iti zic eu, in caz ca ai uitat… Manchester!

  Like

 2. Acolo cred ca voia sa fie “London baby!!” (spus de joey in mod insistent). Pai ai inceput sa lucrezi si-n weekend? Crestele nu-s neaparat inchise din cauza zapezii – trebuie sa alegi doar cu cap. Si in plus… crestele au uneori poale foarte frumoase! Cu zapada pana-n brau! :)) Te descurci tu, dar mai greu daca dureaza 3 zile sa te hotarasti ce pui in rucsac.

  Like

  • Of, cum rastalmacesti tu tot ce spun. Partea cu 3 zile de pregatiri e valabila pentru calatoriile pste mari si tari, nu pentru cele din munti fiindca pentru munte am mereu rucsacul pregatit dinainte. 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: