• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Help!

Nu prea va rog eu multe lucruri pe aici, insa acum o sa fac o exceptie si o sa apelez la voi, prietenii mei posesori de Facebook.

Ceea ce va rog este sa intrati pe Facebook in aplicatia Renault Battle si sa votati masina in colorile Romaniei.

2.jpg

Ce aveti de castigat din treaba asta? Pai, puteti castiga un sejur la Cannes, veti castiga cu siguranta recunostinta mea vesnica, iar eu imi voi indeplini un mare vis, acela de a invinge macar o data in viata Turcia, o tara pe care o iubesc, dar pe ai carei locuitori ii prefer exclusiv in offline.

Stiu ca masina in culorile Romaniei nu e neaparat cea mai frumoasa, dar hai sa fim nationalisti intr-un mod complet gresit si sa ii detronam macar o data pe prietenii nostri turci.

Multumesc de o mie de ori pentru eforturi. Nici nu stiti cat de importanta e miza asta pentru mine, dar poate o sa va povestesc despre ambitia mea si motivele din spatele ei,cu riscurile de vigoare, in viitorul apropiat.

Advertisements

4 Responses

 1. N-am fesibuc dar sunt naşpa culorile. Iar Turcia nu e nici ea departe, mai lipseau să-l pună si pe Ataturk. Cele mai faine sunt la Franţa, Anglia, Germania, Italia şi poate şi Elveţia dacp nu puneau crucea aia pe capotă. Din cea cu culorile Algeriei aştept să coboare mujahedini cu kalaşnikoave. Ce-i ăsta, noul CUV de la Renault?

  Like

  • Culorile sunt ok, asezarea lor nu e prea inspirata, dar nu asta conteaza, cel putin nu pentru mine. Mi-as fi dorit sa ii detronam macar o data pe turci, insa am uitat ca romanii dau like-uri numai la pisici, poze cu flori furate de pe net si la tipele dezbracate de la Capatos din emisiune. Intr-o buna zi, turcii astia ambitiosi si nationalisti sa sa stapaneasca lumea in timp ce romanii o sa se uite tamp la “peretele” de pe facebook fara sa inteleaga ce s-a intamplat.

   Like

   • Într-o zi? Uiţi probabil câtă vreme aţi stat sub turci, iar şi noi sub unguri.

    Like

    • Nu am uitat, unii dintre noi inca stau sub turci pri firme mai mici sau mai mari, iar experienta este una cu radacini adanci in istoria noastra ca sa nu spun mai multe.
     Din cauza asta as fi vrut ca macar la o chestie banala sa fim mai ambitiosi si mai organizati decat ei, dar nu se poate, nu ne este in fire…

     Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: