• Best Of:

 • Archive

 • Advertisements

Despre noi aventuri si….un concurs

The storm is near

The storm is near

Anul trecut pe vremea asta incheiasem deja doua vacante departe, tare departe si ma pregateam de a treia. Anul asta planurile sunt mult mai putine, si iesirile vor fi, cel mai probabil, la fel asa ca ma voi asigura ca putinele iesiri planificate vor fi fructificate la maxim. Peste exact 15 zile voi pleca in prima si cea mai mare aventura a lui 2013 pentru 8 zile.

Tot ce va pot spune e ca acolo unde merg va fi cald, ca voi intalni marea, dar si munti de poveste, ca nu o sa inteleg niciun cuvant de pe indicatoare si ca voi vizita tara de destinatie de la un capat la altul si in zig-zag. Planul  meu va fi sa va tin zilnic la curent cu etapele calatoriei si sa va furnizez macar cate o fotografie pe zi, insa totul va depinde, evident, de accesul la internet. Oricum, este prima calatorie pentru care am planuri mari si foarte clare de pe acum asa ca, fara indoiala, la intoarcere o sa aveti parte de foarte multe surprize.

Stiu ca si voi asteptati sa revin pe blog cu imagini si relatari noi, dar nu cred ca va imaginati cat de tare imi doresc eu sa plec iar la drum, sa culeg povesti si fete expresive sa intorc inca o pagina a incredibilei carti care este lumea larga.

Probabil ca voi stiati citatul asta insa eu l-am descoperit recent si am realizat ca ma descrie mult mai bine decat as pute-o face eu cu propriile cuvinte:

The world is a book and those who do not travel read only one page.” Augustine of Hippo

Pornind de la indiciile furnizate va invit sa descoperiti in ce tara voi pleca in vacanta. Raspunsul corect si castigatorul vor fi anuntati pe 1 mai, cand voi ajunge la aeroport. Premiul consta intr-un obiect adus din chiar tara de destinatie, la alegerea mea sau a voastra daca sunteti colectionari de suveniruri specifice. 🙂

In final, ca sa va serveasca drept inspiratie ca las in compania unui citat scris de dragul si minunatul Terry Pratchett:

“Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving.”

Advertisements

17 Responses

 1. Realizezi că descrierea ta se aplică oricărei insulițe de la tropice, nu? Asta pe lângă țările de pe coastele Africii, Americii, Asiei și Australiei.
  Se pune dacă aflu destinația din alte surse? 😀

  Like

 2. Bring me some sand!! 😛

  Like

 3. And… “You haven’t really been anywhere until you’ve got back home.”
  So stay safe!! 😉

  Like

 4. Traiesti o bucatica din visul meu! Si ma bucur! 🙂 Sa ai drum bun si o mini vacanta plina de aventura! Abia astept imagini! 🙂

  P.S. Polonia cumva? 😀 😀

  Like

  • Mutumesc, abia astept sa imi fac bagajele. In Polonia am fost anul trecut chiar prin vremea asta. Anul asta e o tara noua si usor mai…exotica, cel putin asa mi s-a spus. Mai ai o incercare 🙂

   Like

   • :)) Nu mai incerc, imi plac surprizele ! 🙂 Dar daca e Maroc, cum zice Gigel, imi voi lua notite, caci aceasta e pe lista mea luuunga, pe langa India, Irlanda, Finlanda, Canada, Rusia etc etc etc. We frumos sa ai!

    Like

 5. Maroc?

  Like

 6. Be safe, Darkness!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: