• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

You and me babe, how about it ?

Il iubesc pe Mark Knopfler acum mai mult decat oricand, dupa doua ore incredibile in care l-am vazut si ascultat facand minuni cu o chitara si cu vocea lui divina.

Un spectacol perfect nu doar prin prezenta si vocea lui Knopfler, dar in aceeasi masura fiindca a fost insotit de o trupa venita parca din raiul chitaristilor, violonistilor, pianistilor, tobosarilor si al restului de instrumente pe care le-au tot schimbat de la o melodie la alta.

Cat de grozav trebuie sa fie sa poti canta divin nu doar la un instrument, dar la doua – trei ? Din repertoriul DireStraits au cantat doar trei piese, Romeo and Juliet, Sultans of Swing si preferata mea, Brother in Arms, insa a fost de ajuns.

Un spectacol perfect in care muzica si luminile au fost in perfecta armonie creand o atomosfera absolut geniala al carei efect a fost diminuat doar de fiintele din sala care nu aveau altceva mai bun de facut decat sa stea pe facebook.

Nimic nu se compara cu atmosfera electrizanta din timpul concertelor, atunci cand publicul este format din cunoscatori si sala traieste la unison fiecare acord. A fost o adevarata placere sa privesc in sala  citind pe fetele oamenilor aceeasi fericire si incantare cu care traiam si noi fiecare moment.

Nu, nu poti cumpara un CD pentru a reproduce senzatia cum mi-a spus mie cineva de dimineata. Trebuie sa fii acolo si sa simti muzica si publicul, atmosfera incredibila a unui concert al unui profesionist adevarat.

Tot ce pot spera e ca MK va reveni in curand in Romania, fiindca as merge cu drag la concertele lui oricand. Astazi voi asculta pe repeat concertul din San Francisco, aproape identic cu cel de aseara.

Urmatorul concert: Taxi, la Arenele Romane pe 6 iunie. Ne vedem acolo ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: