• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

I’m on my way to cloud number nine

Dragii mei,

Va scriu din aeroport unde, asa cum am promis, o sa va dezvalui destinatia aventurii mele de anul acesta. Stiu ca va fi o surpriza pentru toata lumea, a fost si pentru mine, insa este o surpriza absolut minunata. Ma voi folosi de o imagine pe care am creat-o distrandu-ma teribil.

Funny map of my trip.jpg

Da, merg in acea Georgia, o tara magica, dar prea putin cunoscuta, care din aceasta cauza nu figureaza pe lista prea multor calatori. Desi este la o aruncatura de bat, peste Marea Neagra, va trebui sa zburam mai intai la Roma si de acolo la Tbilisi de unde vom inchiria o masina si vom bate tara in lung si in lat vreme de 7 zile.

Tbilisi, Batumi, Mestia, Kutaisi, Kasbegi, Gori, Mtshketa sunt nume care poate nu va spun prea multe acum eu le stiu din carti si din relatarile prietenilor care au ajuns deja acolo. Sunt locuri la care doar visam, fara planuri concrete de a le vedea prea curand.

Ce va pot spune pe fuga despre Georgia este ca are o istorie absolut fascinanta, o clima deosebita, munti desprinsi parca din cele mai frumoase vise(Caucazul), nenumarate obiective in patrimoniul Unesco si zone idilice, neafectate prea mult de atingerea vicioasa a civilizatiei.

Desi departe de casa vom sarbatori Pastele ortodox alaturi de oameni cu aceeasi credinta si sunt convinsa ca va fi o experienta minunata.

Mi-e imposibil sa exprim in cuvinte entuziasmul si incantarea cu care pornesc la drum asa ca inchei urandu-va sa aveti parte de sarbatori frumoase. Mai multe va voi relata fie de la fata locului fie la intoarcere, in functie de capriciile internetului.

Advertisements

One Response

  1. You…you… 😦

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: