• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Ziua mea preferata din saptamana ( S27) – 1 iulie si InsideBloom

 Anul asta se pare ca sunt incapabila sa ma tin de hotararile luate in ceea ce priveste blogul. Dupa ce am renuntat la rubrica « Photo of the week » alte cateva proiectele au murit pe parcurs.

Fiindca saptamana asta a inceput neasteptat de bine am hotarat sa incep o rubrica noua care sa se numeasca « ziua mea preferata din saptamana ». Asa o sa ma fortez sa gasesc macar un aspect pozitiv pana si  in cea mai stresanta sau din contra, plictisitoare saptamana din an.

Inaugurez rubrica astazi, desi este joi si normal ar fi sa astept pana spre sfarsitul saptamanii, fiindca am hotarat deja ca ziua de ieri a fost cea mai interesanta de saptamana asta.

Motivul deciziei si al entuziasmului ? Faptul ca am participat in cadrul serviciului la un curs complet atipic pentru o corporatie.

Cursul se cheama « Initiativa si creativitate » si ar fi fost inca un curs plictisitor ca toate celelalte daca nu am fi avut un profesor foarte inspirat si charismatic.

Numele lui este George Bragadireanu si daca va petreceti ceva timp prin online probabil ca v-ati intalnit deja cu articole de-ale lui. George este genul de om care poate face pana si cel mai plictisit si demotivat om sa isi analizeze viata si sa isi propuna sa faca o schimbare oricat de mica, sa viseze mai mult si sa isi propuna sa ajunga in punctul in care sa isi priveasca viata fara prea multe regrete si fara sentimentul ca nu a trait-o conform regulilor.

 Cand George a rugat o colega sa il ajute sa deseneze un grafic de tip « placinta » in care sa apara actionarii la propria ei viata am fost peste masura de surprinsa descoperind ca atat ea cat si cei din jur au indicat drept actionari o multime de rude, prieteni si partenerii de viata, dar nu si pe ei insusi.

Daca sunteti in situatia in care descoperiti ca nu sunteti actionari in propria viata sau ca nu detineti pachetul majoritar si vreti sa schimbati lucrul asta atunci George este omul potrivit.

 Il gasiti pe : http://georgebragadireanu.com/, pe Facebook si LinkedIn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: