• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

La librarie

Nici nu am revenit din scurta vacanta in taramul toamnei ca mi-am facut bagajele si am repornit la drum. De data asta drumul a fost scurt si “aterizarea” mai lina. Dupa cateva zile gri si obositoare era cat pe ce sa declar ca m-am plictisit de Pitesti cand am descoperit o raza de soare intr-un loc pe care nu il ratez in niciuna din incursiunile saptamanale: Libraria Mihai Eminescu.

Cred ca stiti deja cat de mult imi plac cartile, dar ca nu sunt la fel de incantata de librarii. Ei bine, libraria Mihai Eminescu este singura in care nu ma simt aiurea printre carti si sub valul de insistente ale vanzatorilor care vor sa se faca utili, dar reusesc sa fie doar stresanti.

La “Mihai Eminescu” oamenii sunt prietenosi in mod natural, asa ca mereu ratacesc atat cat vreau printre rafturi si niciodata nu plec cu mana goala. Asa a fost si astazi, cand am descoperit pe langa zambete si atmosfera relaxata cu care eram obisnuita un eveniment de promovare a cartilor editurii Herald.
Evenimentul bine organizat, deloc scortos si rigid cum tind sa fie instantele astea oficiale de obicei, m-a facut sa ma apropii cu interes de raftul dedicat editurii Herald si cred ca puteti sa ghiciti ce a urmat. Dupa o discutie insufletita si foarte placuta pe marginea cartilor expuse, si dupa ce mi-am facut drum cu greu printre ceilalti curiosi atrasi de eveniment, am plecat acasa cu nu mai putin de trei carti, desi as fi vrut mai multe.
Iata roadele vizitei mele la librarie:

picture-11

La urmatoarea vizita o sa iau aparatul si o sa fac o poza si cu librarii cei simpatici si inventivi 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: