• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Despre prietenie

Am petrecut aseara mai bine de 4 ore rasfoind albumele foto din ultimii 4 ani, cautand portrete ale prietenilor pentru un photobook. Am izbucnit in ras de nenumarate ori si am zambit aproape la fiecare imagine. Cate amintiri pretioase ratacite prin sertare ascunse ale creierului mult prea ocupat cu probleme banale, suparari stupide, un cotidian gri si irelevant pentru fiinta noastra.

Cate prietenii construite(castigate), cate zambete impartite, atatea drumetii care ne-au apropiat si care, in cele din urma, ne definesc personalitatile.

Cum au crescut, unii, si cum am imbatranit, altii, cum am ales sa mergem pe acelasi drum, sau sa ne indreptam in directii opuse.

Ce nebuni si inconstienti am fost si ce frumos am trait. Inca o facem, dar nu constientizam pe deplin ce dar minunat este viata si prietenia noastra decat privind in urma, niciodata in clipa in care pagini noi  ale vietii noastre se scriu in urma alegerilor pe care le facem.

 Mi-e dor de prietenii rataciti pe drum, mi-e drag de cei care au devenit parte din familia noastra disfunctionala si nebuna, in care turele se nasc peste noapte, si mai nou, biletele de avion se cumpara in cateva secunde. Prietenia pe care am construit-o in timp ne face vietile mai complicate, dar in acelasi timp, mult mai frumoase, chiar daca tindem sa uitam asta cand ne cuprind oboseala si deznadejdia.

 Sper ca noul meu proiect ne va ajuta sa ne amintim mai des lucrurile astea, sau de ce nu, sa nu le mai uitam deloc. Din pacate, majoritatea fotografiilor de care sunt cea mai mandra sunt cu oameni care isi pretuiesc foarte tare anonimatul, asa ca nu le pot publica.

 Am gasit, totusi, cateva publicabile si vi le arat, fiindca sunt graitoare pentru nebunia si frumusetea ultimilor 5 ani, cei mai frumosi ani.

page_small

Advertisements

2 Responses

  1. Trebuia să pui poze mișcate. Așa nu se distingeau bine personajele, spre liniștea celor ce vor anonimat.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: