• Best Of:

  • Archive

  • Advertisements

Vis

Cand esti mic si inveti la scoala despre Islanda nu iti inchipui ca vei ajunge vreodata acolo. Poate ca in zilele noastre, in anumite familii iti poti permite sa visezi la asta, insa in cazul meu, acum multi anisori nici nu cred ca speram vreodata ca asa putea sa vizitez una din cele 23 de tari pe care le-am vazut deja, sa ajung in Islanda cu atat mai putin.

Islanda e un vis care se apropie cu pasi repezi si inca nu imi vine sa cred ca o sa ating taramul elfilor, al ghetarilor si vulcanilor, al prietenilor buni si al aurorei boreale si ca inainte sa fac asta o sa vad in viteza Norvegia, alta destinatie la care nu as fi visat pana acum cativa ani.

E ciudat cum ne duce viata, cu ajutorul nostru, evident, in locuri atat de indepartate. In ianuarie am mers in Gran Canaria, cel mai sudic punct atins, si acum, 12 luni mai tarziu merg in cel mai nordic punct de pana acum, in tara eterna a visurilor mele, cea pe care o iubesc de dinainte sa o vad si una din putinele in care as vrea sa ma mut si maine.

De ce scriu toate astea? Pai in primul rand ca sa imi mai zboare emotiile, in al doilea rand ca sa va spun ca nimic nu este imposibil, decat poate sa intinerim si sa castigam la loto :P, dar toate celelalte lucruri la care nu prea indraznim sa visam pot fi atinse, cu sacrificii, cu eforturi supraomenesti, dar atinse si nimic nu se compara cu sentimentul asta.

Saptamana asta am oscliat intre asteptari, temeri si sperante mai mult sau mai putin realiste, am urmarit obsesiv vremea si prognozele de aurora boreala, dar acum intru in normalitate si imi propun sa ma bucur de ce va fi asa cum va fi, cu bune, rele, aurora sau nu.

Asta va fi cea mai frumoasa vacanta de pana acum, am zis.

P.S Florina, nu stiu cand o sa reusim, dar am promis ca vom merge impreuna in Alaska sa vanam aurora, asa ca poti conta pe mine.

Gata, plec si promit sa nu va mai stesez, cateva zile macar. 🙂 Decat daca o sa fac poze cu aurora, caz in care….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: